Just nu samlar vi in nya medlemmar och medlemsavgifter för 2015. Tipsa oss gärna om företag du tycker bör vara med!

Medlemskap i UCIA:

VARFÖR?
Du ska vara med för att du vill du ha fler affärer och fler samarbeten med företag i Umeå. För att du vill nätverka och för att du tycker att det är viktigt att Umeå utvecklas.

HUR?
Du behöver inte göra något aktivt om du inte vill, det gör vi i styrelsen. Men vi behöver dig som medlem, ju fler medlemmar vi är desto tyngre blir vår gemensamma röst och det är viktigt för att vi ska kunna vara med och påverka.

VAD?
Tillsammans arbetar vi för att marknadsföra den kreativa, digitala näringen, hitta samarbeten, driva utveckling och långsiktigt öka Umeås konkurrenskraft. UCIA är med och arrangerar och samarrangerar ett flertal event varje år.

2015
Agendan för 2015 handlar i huvudsak om fortsatt nätverksbyggande, gemensamma aktiviteter för informationsspridning, konceptutveckling och affärsutveckling (genom workshops, föreläsningar, minimässor, nätverksluncher och olika typer av event). Nytt för i år att vi får en resurs som kommer att arbeta med dessa frågor på halvtid och vår förhoppning är det ska ge avtryck för många, både för nuvarande medlemmar men att vi också ska kunna växa som organisation och därmed bli starkare och ännu vassare. Anna Granlund som suttit i styrelsen under snart två år börjar arbeta med dessa frågor från juni månad. Anna kommer sitta på Sliperiet och ni når henne på anna@umeacreative.com.

Vi hoppas att du vill vara med. Hör av dig till någon i styrelsen om du har funderingar!

Ditt företag blir medlem genom att du betalar in 500 kr till UCIA. Skriv ned ert företags kontaktuppgifter och skicka till anna@umeacreative.com så ser vi till att ni får ett inbetalningskort.

Mvh styrelsen i UCIA